Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείχνει ξανά την επιρροή του. Στην πρόσφατη επίσκεψη του πρίγκιπα Μοχάμεντ μπιν Σαλμάν στις ΗΠΑ, ο Πορτογάλος ήταν ανάμεσα στους ανθρώπους που τον συνόδευαν στις συναντήσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ. Η παρουσία του μιλάει μόνη της.
Η Αλ Νασρ προχώρησε στην πρόσληψη του Αντόνιο Κόστα, ευρύτερα γνωστού ως Κοστίνια. Ο Κοστίνια μετακόμισε ήδη στη Σαουδική Αραβία και ξεκίνησε δουλειά στην ομάδα.
Παράλληλα θα συνεχίσει να εργάζεται για την Εθνική Πορτογαλίας μέχρι το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2026.
Στα αποδυτήρια της Πορτογαλίας είναι αγαπητή φιγούρα. Επίσημα έχει τον τίτλο του υπεύθυνου ιματισμού, αλλά στην πράξη είναι «άνθρωπος για όλες τις δουλειές» και όλοι οι διεθνείς τον θέλουν μαζί τους.
Η κίνηση επιβεβαιώνει την επιρροή του Ρονάλντο και τον τρόπο με τον οποίο στηρίζει ανθρώπους που κερδίζουν την εμπιστοσύνη του.




















