Το τρίτο δεκάλεπτο μετατράπηκε σε πεδίο μάχης.
HUGE BRAWL FIGHT BREAKS OUT IN CHARLOTTE #NBA #HORNETS #PISTONS pic.twitter.com/NTkMANpzPy
— Betstr – Every Bet Starts Here (@BetstrApp) February 10, 2026
Μπουνιές, χαστούκια, κεφαλοκλειδώματα και ένα αδιανόητο κυνηγητό στο παρκέ συνέθεσαν το σκηνικό, οδηγώντας τους διαιτητές στην απόφαση να αποβάλουν τέσσερις παίκτες και τη λίγκα να ετοιμάζει βαριές τιμωρίες.
HORNETS-PISTONS BRAWL 🤯 pic.twitter.com/pXBzCHDKri
— Kalshi Hoops (@KalshiHoops) February 10, 2026
Και μετά το… χάος!
Όλα ξεκίνησαν από μία φάση που φαινόταν ελεγχόμενη, αλλά εξελίχθηκε σε χάος. Ο Μούσα Ντιαμπατέ των Χόρνετς έκανε ένα σκληρό φάουλ στον σέντερ των Πίστονς, Τζέιλεν Ντούρεν. Οι δύο παίκτες κόλλησαν τα πρόσωπά τους.
Ο Ντούρεν αντέδρασε πρώτος, σηκώνοντας το χέρι και χαστουκίζοντας τον αντίπαλό του. Αυτό ήταν. Ο Ντιαμπατέ έχασε την ψυχραιμία του και άρχισε να κυνηγάει τον Ντούρεν σε όλο το μήκος του γηπέδου, με την κατάσταση να ξεφεύγει πλήρως.
Στον καβγά μπήκε δυναμικά ο Μάιλς Μπρίτζες, σπρώχνοντας και χτυπώντας, όμως η κατάσταση εκτροχιάστηκε όταν ενεπλάκη ο Αϊζάια Στιούαρτ. Ο φόργουορντ των Πίστονς, που βρισκόταν στον πάγκο, δεν συγκρατήθηκε. Μπήκε στο παρκέ και άρπαξε τον Μπρίτζες από τον λαιμό, μετατρέποντας τη σύρραξη σε γενικευμένο επεισόδιο.

