Αυτή τη φορά όμως οι Σακραμέντο Κινγκς ήρθαν αποφασισμένοι να ταράξουν τα νερά. Με σερί αρνητικών αποτελεσμάτων στις πλάτες τους, πολλοί περίμεναν υποταγή· αντίθετα, οι Κινγκς γύρισαν το ματς και νίκησαν 128-123, ανατρέποντας το +13 των Νάγκετς.
Για τρεις περιόδους το σενάριο έμοιαζε ίδιο με τα προηγούμενα ματς. Ο Νίκολα Γιόκιτς έπαιζε σχεδόν μόνος του, έσπαγε την άμυνα των Κινγκς και τελείωσε το παιχνίδι με 44 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Η έδρα των Νάγκετς φαινόταν αξεπέραστη μέχρι το τελευταίο δωδεκάλεπτο.
Στην τέταρτη περίοδο ξύπνησε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Σε λιγότερο από δέκα λεπτά πέτυχε 15 από τους 21 πόντους του, μοίρασε 11 ασίστ και έβαλε τους Κινγκς μπροστά με 6 με κάτω από ένα λεπτό για το τέλος. Η επίθεση των Κινγκς απέκτησε ρυθμό, η άμυνα συνέβαλε και το comeback ολοκληρώθηκε.
Παρά την ατομική μεγαλοπρέπεια του Γιόκιτς, το σύνολο των Κινγκς έδειξε ψυχή και οργανωμένη δράση. Ο Γουέστμπρουκ φόρεσε για λίγα λεπτά τη στολή του ηγέτη και σφράγισε μια νίκη-έκπληξη στο Ντένβερ.