Μουντιάλ 2018: Η Γερμανία αποκλείστηκε δίκαια παραδέχεται η ομοσπονδία της χώρας

28/06/18 • 12:49 | UPD 28/06/18 • 12:52

Newsroom eleftherostypos.gr

Ανακοίνωση, με την οποία ζητά συγγνώμη από τους φίλους της για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας, από την συνέχεια του Μουντιάλ 2018, εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη Γερμανία (DFB). Παράλληλα, παραδέχεται πως η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ άξιζε να αποκλειστεί!

Ανακοίνωση, με την οποία ζητά συγγνώμη από τους φίλους της για τον αποκλεισμό της εθνικής ομάδας, από την συνέχεια του Μουντιάλ 2018, εξέδωσε η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στη Γερμανία (DFB). Παράλληλα, παραδέχεται πως η ομάδα του Γιοακίμ Λεβ άξιζε να αποκλειστεί!Στην σχετική ανακοίνωση, που φιλοξενείται στον επίσημο λογαριασμό της ομοσπονδίας στο Twitter, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Αγαπητοί οπαδοί, νιώθουμε εξίσου απογοητευμένοι με εσάς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο έρχεται μια φορά κάθε τέσσερα χρόνια και περιμέναμε κι εμείς περισσότερα από την ομάδα μας. Ζητούμε συγγνώμη που δεν παίξαμε όπως αρμόζει σε παγκόσμια πρωταθλήτρια και, όσο οδυνηρό κι αν φαίνεται, αξίζαμε τον αποκλεισμό…

Η υποστήριξή σας σε όλα τα μήκη και πλάτη της Γης ήταν απίστευτη. Γιορτάσαμε μαζί το 2014, αλλά μερικές φορές στο ποδόσφαιρο πρέπει να αποδέχεσαι την ήττα και να παραδέχεσαι πως οι αντίπαλοί σου ήταν καλύτεροι. Συγχαρητήρια στη Σουηδία και το Μεξικό και, φυσικά, στη Νότια Κορέα για τη νίκη της. Ευχαριστούμε τη Ρωσία για τη φιλοξενία!».

Για τον Λεβ, πάντως, που έχει γίνει από εχθές στόχος όλων των Γερμανών – και όχι μόνο – καμία αναφορά σε ό,τι έχει να κάνει με τη συνέχιση της συνεργασίας τους…

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ