Μουντιάλ 2018: Ο Λίνεκερ ακύρωσε την ιστορική ατάκα για τους Γερμανούς! Τι έγραψε

27/06/18 • 20:32 | UPD 27/06/18 • 20:32

Newsroom eleftherostypos.gr

Μετά το συγκεκριμένο οδυνηρό αποτέλεσμα, υπήρχαν αρκετοί που σχολίασαν την περίφημη ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ πως: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι. 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί».

Η παγκόσμια πρωταθλήτρια Γερμανία γνώρισε ήττα-σοκ με 2-0 από τη Νότια Κορέα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αφού την ίδια ώρα η Σουηδία επικράτησε 3-0 του Μεξικού.

Μετά το συγκεκριμένο οδυνηρό αποτέλεσμα, υπήρχαν αρκετοί που σχολίασαν την περίφημη ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ πως: «Το ποδόσφαιρο είναι απλό παιχνίδι. 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί», η οποία μάλιστα είχε «ανανεωθεί» μετά τη νίκη της Γερμανίας επί της Σουηδίας.

Διαβάστε επίσης: Μουντιάλ 2018: Η Νότια Κορέα ταπείνωσε τη Γερμανία – Αποκλείστηκε η παγκόσμια πρωταθλήτρια

Ωστόσο, μετά το σημερινό (27/6) αποκλεισμό, ο θρύλος του αγγλικού ποδοσφαίρου αποφάσισε να βάλει ένα «τέλος» στην πολυσυζητημένη ατάκα του, γράφοντας στο twitter πως: «Το ποδόσφαιρο είναι ένα απλό παιχνίδι. 22 άνδρες κυνηγούν μια μπάλα για 90 λεπτά και στο τέλος οι Γερμανοί δεν κερδίζουν πλέον πάντα. H προηγούμενη version πέρασε στην ιστορία».

Πηγή: filathlos.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018 με ένα κλικ ΕΔΩ