Μουντιάλ 2018: Υπέρ του Νεϊμάρ ο Τίτε για το κλάμα και το πέναλτι

26/06/18 • 22:16 | UPD 26/06/18 • 22:16

Ο Τίτε υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ για την κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα

Ο Τίτε υπερασπίστηκε τον Νεϊμάρ για την κριτική που έχει δεχθεί το τελευταίο διάστημα, τόσο για το κλάμα του στο τέλος του νικηφόρου αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όσο και για την κατηγορία περί «θεατρινισμού» την οποία διατύπωσε επώνυμα μάλιστα ο Φάμπιο Καπέλο.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, πριν τον αυριανό (27/6) αγώνα με τη Σερβία, ο Βραζιλιάνος ομοσπονδιακός τόνισε ότι «δεν πρέπει να εκλαμβάνουμε μία συναισθηματική στιγμή, ως συναισθηματική ανισορροπία.

Καταλαβαίνω ότι πρέπει να υπάρχει μία ισορροπία μεταξύ λογικής και συναισθήματος και υπάρχουν στιγμές που χρειάζεσαι ηρεμία και διαύγεια. Θέλω να πω στο βραζιλιάνικο έθνος ότι… κι εγώ έκλαψα.

Οταν τηλεφώνησα στη γυναίκα μου, έκλαψα από χαρά, από ικανοποίηση, επειδή το χαρακτηριστικό μου είναι ότι είμαι συναισθηματικός. Εκλαψα με περηφάνεια, καθώς ήμασταν υπό μεγάλη πίεση να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι», δήλωσε ο Τίτε, απαντώντας με αυτό τον τρόπο σε όσους κατηγορούν για υπερβολική ευαισθησία και συναισθηματική αστάθεια τον Νεϊμάρ.

Παράλληλα, ο τεχνικός της «σελεσάο» ρωτήθηκε για την κριτική που άσκησε στον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος χαρακτήρισε «θεατρίνο» τον Βραζιλιάνο επιθετικό.

«Καπέλο, απευθύνομαι σε σένα, ως προπονητής σε προπονητή: ήταν πέναλτι, αυτό είναι όλο», απάντησε ο Τίτε, αναφερόμενος στη φάση του αγώνα με την Κόστα Ρίκα, όπου ο Νεϊμάρ βρέθηκε στο έδαφος και αρχικά ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι, το οποία αναίρεσε μετά από εξέταση του VAR.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ