Μουντιάλ 2018: Φίλαθλος… φίλησε δημοσιογράφο της ΕΡΤ στη Μόσχα [βίντεο]

26/06/18 • 12:37 | UPD 26/06/18 • 12:53

Σε άβολη στιγμή βρέθηκε χθες βράδυ ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Μόσχα για το Μουντιάλ 2018, Ιωσήφ Νικολάου

Σε άβολη στιγμή βρέθηκε χθες βράδυ ο απεσταλμένος της ΕΡΤ στη Μόσχα για το Μουντιάλ 2018, Ιωσήφ Νικολάου όταν κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης ένας φίλαθλος επιχείρησε…να τον φιλήσει!

Ο ρεπόρτερ αντέδρασε ψύχραιμα λέγοντας στον άνδρα που τον πλησίασε σε…κοντινή απόσταση, ,«όχι φίλε μου», ενώ στη συνέχεια αντιμετώπισε με χιούμορ το συμβάν σχολιάζοντας «να ήταν γυναίκα να την αφήναμε βρε παιδιά», προκαλώντας γέλια στο στούντιο της εκπομπής.

Επεισοδιακά συνεχίστηκε η ζωντανή μετάδοση, καθώς αμέσως μετά άλλοι φίλαθλοι άρχισαν να χορεύουν και να τραγουδούν γύρω από τον αθλητικογράφο της δημόσιας τηλεόρασης.

Όταν όμως αντιλήφθηκε ότι δίπλα του στάθηκαν δυο νεαρές Γαλλίδες, ο Ιωσήφ Νικολάου τους ζήτησε να στείλουν χαιρετισμούς στην Ελλάδα και εκείνες δεν του χάλασαν το χατίρι.

Σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ αντιμετώπισε την πιο ανώδυνη κατάσταση καθώς γυναίκες ρεπόρτερ όπως η Κολομβιανή ανταποκρίτρια της Deutsche Welle και η Βραζιλιάνα Τζούλια Γκιμαράες δέχθηκαν σεξουαλική παρενόχληση από φιλάθλους του Μουντιάλ 2018.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018 με ένα κλικ ΕΔΩ