Ο απόλυτος οδηγός του Μουντιάλ 2018 από το EleftherosTypos.gr

21/06/18 • 17:36 | UPD 21/06/18 • 17:36

To EleftherosTypos.gr σας παρουσιάζει τον απόλυτο οδηγό για το Μουντιάλ του 2018 που γίνεται στην Ρωσία.

Το Μουντιάλ 2018 ξεκίνησε την Πέμπτη 14 Ιουνίου και στα γήπεδα της Ρωσίας βρίσκονται οι 32 καλύτερες ομάδες του κόσμου που θα προσπαθήσουν να φτάσουν στον τελικό και να σηκώσουν το πολύτιμο τρόπαιο. 

Το EleftherosTypos.gr όπως σε κάθε μεγάλο γεγονός είναι δίπλα στον αναγνώστη και προσπαθεί να του παρέχει όλες τις πληροφορίες που αυτός χρειάζεται με αξιοπιστία.

Έτσι κάναμε και στο Μουντιάλ που είναι σε εξέλιξη. Στο γράφημα που ακολουθεί θα έχετε σε real time  τα αποτελέσματα των ομάδων, τις βαθμολογίες αλλά και τις συνθέσεις, από την φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό.

Βάζοντας το «ποντίκι» στην σημαία-χώρα που σας ενδιαφέρει θα έχετε μια πλήρη ματιά του ομίλου με τις βαθμολογίες και τα γκολ. Κάνοντας «κλικ» πάνω στην εικόνα της χώρας, σας δείχνει τα αποτελέσματα της αλλά και την σύνθεση της ομάδας.

Στο πάνω μέρος του γραφήματος θα δείτε ακόμα και τα τελευταία «8» Μουντιάλ και την διαδρομή που είχε η νικήτρια χώρα από την φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό.

 


 

Πατώντας ΕΔΩ θα βλέπετε τις καθημερινές προτάσεις του EleftherosTypos.gr ώστε να πάτε ταμείο. Επίσης μην χάνεται το  ειδικό στοιχηματικό έντυπο Προβλέψεις που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή με την έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου εντελώς δωρεάν.

Πατήστε πάνω στην εικόνα για να δείτε όλες τις ειδήσεις για το Μουντιάλ 2018

Επτά χώρες θα μποϊκοτάρουν το Μουντιάλ της Ρωσίας μετά την δολοφονία Σκριπαλ