Ο προπονητής των Πειραιωτών αναγνώρισε ότι η ΑΕΚ αγωνίστηκε χωρίς τους δύο βασικούς πόιντ γκαρντ της, γεγονός που έκανε πιο εύκολο το έργο του Ολυμπιακού στην πίεση της περιφέρειας και στη διαχείριση του ρυθμού.
«Έλειπαν δύο πόιντ γκαρντ της ΑΕΚ και μας διευκόλυνε. Δεν είχε τόσο καλή δημιουργία, δεν μπόρεσε στην πίεση στην περιφέρεια να πάρουν καλές αποφάσεις. Πήραν καλές, αλλά όχι πολύ καλές και έχασαν. Ήμασταν σοβαροί για ένα μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού. Μοιράσαμε τον χρόνο. Κοιτάμε το παιχνίδι της Πέμπτης με το Μαρούσι». Ο προπονητής απέφυγε να υπερτονίσει τη διαφορά ποιότητας ως κύρια αιτία, και εστίασε στο ότι η ομάδα του εκτέλεσε το πλάνο. Σημείωσε την ανάγκη για συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία και την επιμονή στην αμυντική οργάνωση, στοιχεία που, όπως είπε, επέτρεψαν στην ομάδα του να ελέγξει το τέμπο.
Ο Έλληνας τεχνικός ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Ταϊρίκ Τζόουνς, ο οποίος αποχώρησε με ενοχλήσεις στο γόνατο λίγο πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. «Δεν έχω ακόμα ενημέρωση. Πήγε στα αποδυτήρια, πόνεσε στο γόνατο. Δεν ξέρω αν χτύπησε γόνατο με γόνατο ή κάτι άλλο. Θα μάθω σύντομα από τους γιατρούς», τόνισε.
Κλείνοντας, υπογράμμισε πως στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός πρέπει να επιβάλει τον ρυθμό και το παιχνίδι του, με στόχο την πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης.