Μουντιάλ 2030: Η Ελλάδα προχωράει στην υποβολή κοινής υποψηφιότητας με Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία

2 λεπτά
Μουντιάλ 2030: Η Ελλάδα προχωράει στην υποβολή κοινής υποψηφιότητας με Αίγυπτο και Σαουδική Αραβία

Προχωράει το θέμα της κοινής υποψηφιότητας της Ελλάδας με την Σαουδική Αραβία και την Αίγυπτο για την ανάληψη του Μουντιάλ του 2030.

Το θέμα που έχει προκύψει εδώ και μήνες έφερε ξανά στην επιφάνεια ο Μάνος Σταραμόπουλος, στο 9ο Διεθνές Συνέδριο του ΠΣΑΤ στην Αρχαία Ολυμπία.

Ο β’ αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ ανέφερε σήμερα ότι ο διάδοχος του θρόνου της Σαουδικής Αραβίας, Μπιν Σαλμάν έχει πάρει το ΟΚ από τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντελ Φαταχ Ελ Σίσι, για να προχωρήσει τις διαδικασίες.

Οι έδρες που θα φιλοξενηθούν οι αγώνες στην Ελλάδα θα είναι οι “OPAP Arena”, “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, ΟΑΚΑ, Νέα Τούμπα και Βοτανικός.

Υπενθυμίζεται ότι για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2030 έχουν καταθέσει συνυποψηφιότητα οι Αργεντινή-Ουρουγουάη-Χιλή-Παραγουάη, το Μαρόκο αλλά και από κοινού η Ισπανία, η Πορτογαλία και η Ουκρανία.

Ειδήσεις σήμερα

Βιασμός 12χρονης: «Θα έχουμε τουλάχιστον άλλες 6 συλλήψεις» – Σοκάρει η κατάθεση της ανήλικης

Συντάξεις: Λύση-πακέτο για πληρωμές-εξπρές στα αναδρομικά [πίνακες]

Κούγιας για τον βιασμό στο ΑΤ Ομόνοιας: «Η κοπέλα ικανοποίησε μία φαντασίωσή της»

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version