Με προβάδισμα 1-0 ολοκλήρωσε ο Παναθηναϊκός το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό, έχοντας μπει δυνατά στο παιχνίδι και βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 3ο λεπτό.
Οι «πράσινοι» απείλησαν από τα πρώτα δευτερόλεπτα και στο 2′ έφτασαν κοντά στο γκολ. Ο Λιβάι Γκαρσία έκανε τη σέντρα από τη δεξιά πλευρά, η μπάλα έφτασε στον Τεττέη, το σουτ του οποίου κόντραρε και πέρασε λίγο πάνω από την εστία.
Ένα λεπτό αργότερα ο Παναθηναϊκός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα. Ο Ταμπόρδα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κωστή, στην προσπάθειά του να απομακρύνει την μπάλα, έπιασε γυριστή κεφαλιά και την έστειλε κατά λάθος στα δίχτυα της ομάδας του για το 0-1.
Το «τριφύλλι» συνέχισε να πιέζει και στο 8′ είχε ακόμη μία καλή στιγμή από στημένη φάση. Ο Ταμπόρδα εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, με τον Άνακερ να βγαίνει και να απομακρύνει πριν προλάβουν να απειλήσουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού.
Στο 15′ ήταν η σειρά του Κυριακόπουλου να δοκιμάσει το πόδι του. Ο Άνακερ απέκρουσε το σουτ του, με την μπάλα να αναπηδά επικίνδυνα μπροστά του, ωστόσο ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού πρόλαβε να απομακρύνει πριν φτάσουν σε αυτήν οι επιθετικοί των «πράσινων».
- Τέλος εποχής για τον Μέσι: Αποσύρεται από την Εθνική Αργεντινής μετά το θάνατο του πατέρα του
- Ολυμπιακός: Το δίλημμα του Άλβαρες και στάση αναμονής από τους «ερυθρόλευκους»
- Champions League: Κανονικά στην έδρα της Κόμο το παιχνίδι της ΑΕΚ
- «Πάμε, Γιάννη!»: Η συγκινητική ανάρτηση της Ντόρτμουντ για Κωνσταντέλια





















