Αθήνα Καιρός

Ο Ολυμπιακός έδειξε καλό αγωνιστικό πρόσωπο στον τέταρτο φιλικό αγώνα του επί αυστριακού εδάφους, αναδειχθείς ισόπαλος 1-1 με την ισχυρή Σλάβια Πράγας και με τους Αμπουμπακάρ Καμαρά - Φίλιπ Ζινκερνάγκελ να κάνουν ντεμπούτο με την ερυθρόλευκη φανέλα.

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό από την αρχή, οι αντίπαλοι προσπαθούσαν να πιέσουν ψηλά και στο 15΄ η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχαν την πρώτη καλή ευκαιρία τους: ο Κούντε συνεργάστηκε με τον Αραμπί, ο Μασούρας έδωσε στον Αγκιμπού Καμαρά που βρέθηκε απέναντι από τον τερματοφύλακας των Τσέχων και αστόχησε.

Στο 34΄ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ, όταν ο Κούντε σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ο Ρέαμπτσιουκ σε κενή εστία πήρε το ριμπάουντ για το 1-0.

Το ημίχρονο πάντως ολοκληρώθηκε ισόπαλο, αφού οι Τσέχοι βρήκαν γκολ στο 43΄: ο Ούσου σούταρε εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Κούντε, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα για το 1-1.

Στο 52ο λεπτό το πλασέ του Μασούρα απέκρουσε ο Μαντούζ, μετά από πίεση του Ολυμπιακού πολύ ψηλά. Στο 60΄ ο Μαρτίνς διατήρησε μόνο τον Τζολάκη και πέρασε τους Ανδρούτσο, Σισέ, Παπαδόπουλο, Κούτρη, Κανέ, Μπουχαλάκη, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, αλλάζοντας το σχηματισμό 4-4-2.

Στο 63΄ οι «ερυθρόλευκοι έχασαν ευκαιρία με σουτ του Τικίνιο μέσα στην περιοχή (κεφαλιά-πάσα του Ζινκερνάγκελ), ενώ σταδιακά ο ρυθμός έπεσε λόγω των πολλών αλλαγών εκατέρωθεν. Η τελευταία ευκαιρία του αγώνα ήταν για τον Ολυμπιακό στο 87΄, με το εξαιρετικό σουτ του Ανδρούτου να φεύγει μόλις άουτ.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας ξεκίνησε με ενδεκάδα τους Τζολάκη, Μανωλά, Μπαγκαλιάνη, Ρέαμπτσιουκ, Άβιλα, Κούντε, Αγκιμπού Καμαρά, Ραντζέλοβιτς, Μασούρα, Αραμπί.

Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν οι: Τζολάκης, Ανδρούτσος, Σισέ, Παπαδόπουλος, Κούτρης, Κανέ, Μπουχαλάκης, Καρβάλιο, Ζινκερνάγκελ, Τικίνιο, Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα

Σύνοδος ΝΑΤΟ – Μητσοτάκης: Είμαστε αντιμέτωποι με νέες γεωπολιτικές προκλήσεις – Πυλώνας σταθερότητας η Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Καλείται ως ύποπτη να δώσει εξηγήσεις για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Συντάξεις: Αναδρομικά έως 5.100 ευρώ στους συνταξιούχους που έκαναν προσφυγή – Τι θα γίνει με τους υπόλοιπους [πίνακες για όλα τα ταμεία]

Τουρκία: Μωρό έπεσε από μπαλκόνι στην πλάτη ενός άνδρα – Το συγκλονιστικό βίντεο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]