H εν λόγω εταιρεία, φέρεται να ονομάζεται «Ion Capital», με τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ, να ξεκαθαρίζει πως τέτοια σενάρια και δημοσιεύματα, είναι επιστημονικής φαντασίας και δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα.
Παράλληλα, φρόντισε να κάνει και μια σύγκριση της «Ion Capital» με τη γνωστή σοκολάτα, υπογραμμίζοντας πως εκείνος προτιμάει την «Lacta» ξεκαθαρίζοντας το τοπίο σχετικά με το τι ισχύει στο τριφύλλι.
«Διαβάζω, διαβάζω… Θα μου πει κανένας και μένα ποια είναι αυτή η ΙΟΝ Capital. Γιατί εγώ πάντα Lactaκιας ήμουν. Και η ΙΟΝ αμυγδάλου γ@@@».
Ειδήσεις Σήμερα
- Ryanair: Ποια δρομολόγια καταργούνται μετά το κλείσιμο της βάσης στη Θεσσαλονίκη – Τα νέα δεδομένα για τον τουρισμό
- Ολυμπιακός: H διαδικασία διάθεσης εισιτηρίων στο Final Four της Euroleague – Πώς θα τα προμηθευτούν οι φίλαθλοι
- Iron Mike Ζαμπίδης: Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για το Battle of The Legends – Οι… εκπλήξεις του Μιχάλη και το stare down με τον Μεϊγουέδερ