Αθήνα Καιρός

Γιαννάκης: Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα με τον Γκάλη

3 λεπτά
Γιαννάκης: Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα με τον Γκάλη

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Studio 4» της ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων στον Νίκο Γκάλη και τη συνεργασία τους στον Άρη, κατακτώντας μαζί επτά πρωταθλήματα και έξι Κύπελλα Ελλάδας.

Ο «Δράκος» ανέφερε χαρακτηριστικά όσον αφορά τον Γκάλη και τις στιγμές που ένιωσε άβολα με τον «Γκάνγκστερ»:

«Είχαμε παίξει ήδη αντίπαλοι πριν έλθω στον Άρη. Ο καθένας μετράει πόσο καλός είναι ο άλλος… Ήμουν ο καινούργιος, ήταν ο παλιός. Εγώ αισθάνομαι έναν σεβασμό σίγουρα. Το μπάσκετ είναι μπάσκετ… Πάντα μας ακολουθούσε η φήμη ότι είχαμε κόντρα μεταξύ μας. Δεν γίναμε πολύ φίλοι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε παρέα. Κάναμε κάποια διαστήματα παρέα αλλά ήμασταν διαφορετικοί χαρακτήρες. Υπήρχαν στιγμές που αισθανόμασταν άβολα γιατί έπρεπε ο καθένας μας, πολλές φορές να κάνει κάτι πιο δύσκολο από αυτό που θα ήθελε να κάνει. Ο Νικ ήταν ένα παιδί που σκόραρε πολύ εύκολα. Αλλά π.χ. δεν του άρεσε να παίζει την καλύτερη άμυνα. Εμείς όμως έπρεπε να κερδίσουμε. Και για να κερδίζεις, όταν φτάσεις στο πιο υψηλό επίπεδο, πρέπει να κάνεις περισσότερα πράγματα. Να παίζεις και στα δυο μέρη του γηπέδου».

Και πρόσθεσε: «Πολλές φορές αισθάνεσαι άβολα. Ή θεωρούσες πως έπρεπε να πάρεις μια πάσα και δεν την πήρες, παρότι είχε τη δυνατότητα να το βάλει το καλάθι, αισθανόσουν λίγο άβολα γιατί ήθελες να πάρεις την μπάλα. Όχι μόνο εγώ, κι άλλα παιδιά. Βέβαια αυτό δεν με σταματούσε όταν έμπαινα στο γήπεδο, να παίξουμε και να κερδίσουμε. Ο Νικ το έκανε καλά αυτό. Θα έπρεπε να το κάνει. Απλώς πολλές φορές θα έπρεπε να καταλαβαίνει ότι πρέπει και οι άλλοι… Να είναι πιο ομαδικός. Δεν είχε ανάγκη, αντί να βάλει 50, να βάλει 40. Ας έβαζε 35. Του άρεσε. Αυτό ήθελε να κάνει. Του άρεσε. Έτσι θεωρεί πως είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού».

Για το τέλος της καριέρας του: «Το 1996, ήμουν όλη τη σεζόν κουρασμένος. Ήμουν πτώμα. Δεν έλεγα τίποτα, προσπαθούσα. Ήμουν στα αποδυτήρια, έκλεισα την πόρτα και είπα στους συμπαίκτες μου ότι σταματάω στο μπάσκετ. Ήμουν τότε 38 και μου έγινε πρόταση από την Μπαρτσελόνα. Κακώς δεν πήγα, θα ήταν μεγάλη εμπειρία».

Ειδήσεις σήμερα

Σούσουρο στην Γλυφάδα με το κοντό τζιν σορτσάκι της Δέσποινας Βανδή

Τα ζώδια σήμερα Μ. Τετάρτη 20 Απριλίου

Ευρωλίγκα: Ετοιμος για… πάρτι ο Ολυμπιακός – Σήμερα το πρώτο ματς με τη Μονακό!

Θρίλερ με την υγεία του Πελέ – Νοσηλεύεται ξανά σε νοσοκομείο

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]