Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Μαρκόπουλο: Φωτιά τώρα σε αύλειο χώρο επιχείρησης – Επιχειρούν ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις 

«Κανείς στη Euroleague, αυτή τη στιγμή, δεν είναι έτοιμος και δεν παίζει καλό μπάσκετ», σχολίασε ο Εργκίν Αταμάν πριν ο Παναθηναϊκός «πετάξει» από το αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» για τη Βιτόρια, για την αποψινή (21:30) αναμέτρηση των «πρασίνων» κόντρα στην Μπασκόνια, για την 3η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Με την εμπειρία της κατάκτησης τριών τίτλων της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, δύο με την Αναντολού Εφες και έναν με τον Παναθηναϊκό, ο Τούρκος κόουτς εξήγησε: «Το σημαντικό δεν είναι να είσαι καλός τώρα. Το σημαντικό είναι να είσαι καλός στο δεύτερο κομμάτι της Euroleague. Τώρα είναι σημαντικό, ακόμη κι αν δεν κάνεις το τέλειο παιχνίδι, να βρεις τον τρόπο να κερδίσεις».

«Υπάρχουν 38 παιχνίδια…»

«Η φετινή Euroleague έγινε μεγάλη», συνέχισε ο Αταμάν και επεσήμανε σχετικά με την κατάσταση των «πρασίνων»: «Υπάρχουν 38 παιχνίδια. Και δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε προετοιμασία, γιατί οι περισσότεροι παίκτες ήταν στο Eurobasket και μετά υπήρξε το ταξίδι στην Αυστραλία με τη μισή ομάδα, γιατί είχαμε τραυματισμούς και οι παίκτες με προβλήματα έμειναν στην Αθήνα».

«Αλλά από παιχνίδι σε παιχνίδι οι παίκτες θα καταλαβαίνουν το σύστημά μας και σε κάθε ματς θα βελτιώνουμε το παιχνίδι μας και θα είμαστε καλύτεροι», τόνισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος, ο 24χρονος φόργουορντ των «πρασίνων», επιστρέφει στη Βιτόρια, στην οποία αγωνίστηκε την περασμένη διετία, και, μεταξύ άλλων, είπε: «Παίζω απέναντι στην ομάδα που με ανέδειξε στη Euroleague και είμαι ευγνώμων. Ανυπομονώ να τους δω από κοντά, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι για 40 λεπτά».

Euroleague: Η ώρα και το κανάλι του Μπασκόνια-Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε (21:30 – Novasports 4HD), εκτός έδρας, την Μπασκόνια, με απόλυτα ξεκάθαρο στόχο

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]