Ο Χρήστος Τζόλης ήταν ο άτυχος της χθεσινής ισοπαλίας της Εθνικής Ελλάδας με την Ολλανδία (2-2) στην Τούμπα.
Ο εξτρέμ της Άρσεναλ έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 18ο λεπτό, αφού αισθάνθηκε ενοχλήσεις. Παρότι αρχικά προσπάθησε να σφίξει τα δόντια και να συνεχίσει, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς αποφάσισε να μη ρισκάρει και πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τον Γιώργο Μασούρα, ο οποίος σκόραρε και μοίρασε ασίστ στον Ιωαννίδη.
Δυστυχώς για τον ποδοσφαιριστή αλλά και την Εθνική μας ομάδα, ο Τζόλης δεν θα δώσει το «παρών» στην τελευταία αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος απέναντι στην Γερμανία την Κυριακή (04/10, 21:45) καθώς υπέστη θλάση και εντος της ημέρας θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος της ζημιάς.
Έτσι, ο Χρήστος Τζόλης θα επιστρέψει άμεσα στο Λονδίνο και την Άρσεναλ και δεν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Γερμανία στο γήπεδο της Τούμπας.





















