Κύπελλο Ελλάδας: Ένα μοναδικό κορεό δημιούργησαν οι φίλοι του ΟΦΗ κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών της ομάδας τους και του Αστέρα Τρίπολης.
Ειδικότερα, οι γηπεδούχοι θυμήθηκαν τον τελευταίο τίτλο της ομάδας τους, το Κύπελλο του 1987, δημιουργώντας ένα άκρως συγκινητικό κορεό, το οποίο υψώθηκε μπροστά από το πέταλο των οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ.
Δυναμική παρουσία είχαν και οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης οι οποίοι εξάντλησαν τα εισιτήρια που είχαν, με τις εικόνες στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» να είναι πανέμορφες.
Μάλιστα κατά την διάρκεια της εισόδου των ποδοσφαιριστών, από τις εξέδρες εκτοξεύτηκαν εκατοντάδες χαρτάκια.
Τέλος, να σημειωθεί πως ο πρώτος αγώνας είχε λήξει 1-0 υπέρ του ΟΦΗ στην Τρίπολη, με το νικητή του ζευγαριού να προκρίνεται στον τελικό του Κυπέλλου για τη σεζόν 2024/25.



![Εντυπωσιακό κορέο του ΟΦΗ με το Κύπελλο του 1987 στον αγώνα με τον Αστέρα [εικόνες]](https://www.eleftherostypos.gr/wp-content/uploads/2025/04/ofi-koreo-tripoli2-1024x683.jpg)




















