Αθήνα Καιρός

Χρήστος Μανδάς: Η Γουλβς φέρεται να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από τη Λάτσιο

2 λεπτά
Χρήστος Μανδάς: Η Γουλβς φέρεται να προσφέρει 20 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του από τη Λάτσιο

Ο Χρήστος Μανδάς αποκτήθηκε μόλις την περασμένη σεζόν από τη Λάτσιο, αλλά ήδη φαίνεται ότι υπάρχουν προτάσεις για νέα μετεγγραφή, με τη Γουλβς να βρίσκεται στο προσκήνιο.

Από τον ΟΦΗ στη Λάτσιο και από εκεί σε μόλις έναν χρόνο στο μεγάλο άλμα στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, Premier League.

Αυτό ενδέχεται να είναι το δρομολόγιο του Χρήστου Μανδά, καθώς οι εξαιρετικές του εμφανίσεις στο κλείσιμο της περσινής σεζόν έχουν μαγνητίσει τα βλέμματα ομάδων όλη την Ευρώπη.

Ωστόσο, αυτή που φαίνεται να είναι κοντά στο να κερδίσει την υπογραφή του είναι η Γουλβς. Η αγγλική ομάδα, σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Il Messaggero, κατέθεσε πρόταση στη Λάτσιο για την απόκτηση του διεθνούς τερματοφύλακα.

Η εν λόγω πρόταση φτάνει τα 20.000.000 ευρώ, ένα σημαντικό ποσό αν αναλογιστεί κανείς ότι μόλις το καλοκαίρι του 2023 οι Λατσιάλι έβγαλαν από τα ταμεία τους ένα πόσο που δεν ξεπερνάει το 1.500.000 ευρώ.

Με δεδομένο το κέρδος που θα έχει ο σύλλογος της Serie A σε μόλις έναν χρόνο, δεν είναι απίθανο ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Κλαούντιο Λοτίτο, να απαντήσει θετικά στην πρόταση.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]