Αθήνα Καιρός
ΕΚΤΑΚΤΟ: Πιερία: Πτώση μονοκινητήριου αεροσκάφους – Χωρίς τις αισθήσεις τους οι δύο επιβαίνοντες

Παναθηναϊκός – Περιστέρι 95-75: «Περίπατος» των πράσινων με Σλούκα και Ναν

www.eleftherostypos.gr
Επιμέλεια
3 λεπτά
Παναθηναϊκός – Περιστέρι 95-75: «Περίπατος» των πράσινων με Σλούκα και Ναν
Παναθηναϊκός – Περιστέρι 95-75: «Περίπατος» των πράσινων με Σλούκα και Ναν

Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε το παραμικρό... πρόβλημα στο (κεκλεισμένων των θυρών) Telekom Center Athens για να υποτάξει το Περιστέρι με 95-75 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής συνεχίζοντας το απόλυτο νικών στην εφετινή Greek Basketball League.

Αυτό που χαροποίησε, ωστόσο, περισσότερο απ’ όλα τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν η αγωνιστική επιστροφή των Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς που πέρασαν.

Ο αγώνας

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» που ταλαιπωρήθηκε πολύ απ’ τους περσινούς τελικούς με πρόβλημα στο γόνατο κι ο Αμερικανός σούπερ σταρ που τραυματίστηκε (ρήξη έσω μηνίσκου) πριν καν ξεκινήσει η προετοιμασία του «τριφυλλιού», πέρασαν στο παρκέ στο 1’48’’ πριν απ’ τη λήξη της πρώτης περιόδου κι έδειξαν έτοιμοι για να δώσουν έξτρα «πινελιές» ποιότητας στον Παναθηναϊκό για τις υποχρεώσεις τους που… έρχονται σε Euroleague και GBL. Ειδικά ο Ναν μπήκε… φουριόζος στην αγωνιστική εξίσωση των «πράσινων» και σε 20’54’’ «έγραψε» στην στατιστική του 18 π. (με 4/6 τρίποντα), 6 ασίστ, 2 ριμπάουντ, δείχνοντας τρομερή διάθεση και στην άμυνα…

Ο Παναθηναϊκός (που αγωνίστηκε χωρίς Λεσόρ, Φαλ και Μπόνγκα) επέβαλλε πλήρως το ρυθμό του απ’ το πρώτο λεπτό του αγώνα και δεν άφησε το Περιστέρι να πάρει… ανάσα, κλείνοντας την πρώτη περίοδο με νταμπλ-σκορ (26-13). Οι «πράσινοι» συνέχισαν στο ίδιο τέμπο προς ικανοποίηση του Ομπράντοβιτς κι ανέβασαν τη διαφορά πάνω από 20 πόντους πριν το ημίχρονο, με τον Ντίνο Μήτογλου να «γράφει» νταμπλ-νταμπλ (14π., 10 ρ.) πριν πάνε οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια.

Η εικόνα παρέμεινε ίδια και στο δεύτερο μέρος (όπου δεν αγωνίστηκε καθόλου ο Γιαμπουσέλε λόγω ενός μικροτραυματισμού), με τους «πράσινους» να φτάνουν στο +30 (78-48) και να… χαλαρώνουν αρκετά προς το φινάλε ως το τελικό 95-75.

Τα δεκάλεπτα: 26-13, 52-29, 75-46, 95-75

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Καλαϊτζάκης 5, Φρανσίσκο 15 (3), Χέις-Ντέιβις 11 (2), Ερνανγκόμεθ 9 (1), Μήτογλου 16 (11ρ.), Μωραΐτης, Μπαντιό 3 (1), Σλούκας 6 (2), Κουζέλογλου 2, Ναν 18 (4), Γιαμπουσέλε 3 (1), Μαντζούκας 7 (1).

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Βασίλης Ξανθόπουλος): Νίκολς 5, Φιντς 6, Πετράκης 8 (2), Πέιν 8, Άντερσον 5, Ιτούνας 8 (2), Ασωνίτης, Φραϊντέλ 12 (3), Χατζηδάκης 13, Παπαδάκης 6 (2), Νικολαΐδης, Θωμάκος.

Ειδήσεις Σήμερα
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]