Mία εβδομάδα, μετά την πολύ κακή εμφάνισή του στο Βελιγράδι και την ήττα με 78-62 από την Παρτιζάν, οι παίκτες του Εργκίν Αταμάν, ελπίζουν να ζήσουν -μαζί με τους φιλάθλους τους- μια νύχτα όμοια με αυτήν της 3ης Φεβρουαρίου, όταν νίκησαν με 82-81 τη Ρεάλ Μαδρίτης για την 26η αγωνιστική.
Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 8η θέση, με 16-11 ρεκόρ που έχουν και η 6η Ρεάλ Μαδρίτης και ο 7ος Ερυθρός Αστέρας, κι ενώ η Χάποελ Τελ Αβίβ είναι 5η με 16-10 και αγώνα λιγότερο. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους μετρά 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια της στη Euroleague και σερί 6-0. Θέλει δηλαδή μια έβδομη διαδοχική νίκη και 11η στα 12 τελευταία ματς απέναντι στους «πράσινους». Η τελευταία φορά που ηττήθηκε η ομάδα της Κωνσταντινούπολης ήταν στις 8 Ιανουαρίου, στο Ντουμπάι, με 92-81, για την 21η αγωνιστική.
Το ευχάριστο για τον Παναθηναϊκό είναι η επιστροφή των Κώστα Σλούκα και Κέντρικ Ναν στην αγωνιστική δράση, όπως δήλωσε ο ίδιος ο Εργκίν Αταμάν, ο οποίος θρηνεί τον θάνατο της πολυαγαπημένης μητέρας του, μετά το θετικό αποτέλεσμα επί της Καρδίτσας, στην Greek Basketball League. Ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται ότι έχει αφήσει πίσω τον τραυματισμό του, ενώ ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Κώστας Σλούκας, είχε κάποιες μικρές ενοχλήσεις, οι οποίες δεν είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή από το παιχνίδι με τους Τούρκους.
Το τζάμπολ θα γίνει στις 21:15 με τηλεοπτική μετάδοση από τη Novasports Prime.

