«Ο Ερυθρός Αστέρας είναι μια πολύ καλή ομάδα και μάλιστα ιδιαίτερα φορμαρισμένη. Ειδικότερα, μετά την έλευση του κόουτς Ομπράντοβιτς παίζει εξαιρετικά και έχει πάρει σημαντικές νίκες που την έχουν φέρει στην κορυφή της βαθμολογίας. Εμείς, από την πλευρά μας, αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στη θέση “5”. Σε κάθε περίπτωση, όμως, θα παλέψουμε για τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα».
Ο Κέντρικ Ναν εμφανίστηκε σίγουρος παρά τις απουσίες: «Έχουμε αρκετούς παίκτες εκτός, αλλά έχουμε εμπιστοσύνη σε αυτούς που παίζουν, οπότε πρέπει να κάνουμε τη δουλειά με αυτοπεποίθηση. Έχουν μια δυνατή ομάδα, αλλά είμαστε έτοιμοι». Για τη θέση «5» είπε: «Είναι δύσκολο. Αλλά πρέπει να βρούμε λύση. Είναι ένα παιχνίδι 40 λεπτών και πρέπει να κερδίσουμε». Για τη διαφορά σε σχέση με το ματς κόντρα στη Μονακό: «Το physicality. Σε λίγα παιχνίδια φέτος το είχαμε. Αύριο θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα με up tempo ρυθμό, αλλά ξέρουμε τι κάνουν οι παίκτες τους, έχουμε προετοιμαστεί και πάμε για τη νίκη». Για την έδρα: «Προσπαθώ να συγκεντρώνομαι στο παιχνίδι και σε κάθε κατοχή. Είμαστε ένα γκρουπ και παίζουμε όπου είναι να παίζουμε μαζί. Πρέπει να μην δώσουμε σημασία στις φωνές και να παίξουμε».
Η εικόνα είναι ξεκάθαρη: αντίπαλος σε φόρμα, ο Παναθηναϊκός με προβλήματα στο 5 καλείται να βρει λύσεις και χαρακτήρα για να επιστρέψει με αποτέλεσμα από μια καυτή έδρα.