Ο ποδοσφαιριστής που ευχαρίστησε γυναίκα και ερωμένη προσπαθεί να το… διορθώσει: Γκόμενα λέω την κόρη μου

21/03/17 • 10:59 | UPD 21/03/17 • 10:59

Όταν έχεις κάνει μια γκάφα πολλές φορές είναι καλύτερο να την αφήνεις να περάσει γιατί όταν προσπαθείς να την διορθώσεις τα κάνεις χειρότερα.

Αυτό τον κανόνα φαίνεται να επιβεβαιώνει ο Μοχάμεντ Ανάς ο ποδοσφαιριστής από τη Νότια Αφρική ο οποίος έγινε διάσημος όταν στις δηλώσεις μετά από αγώνα της ομάδας του ευχαρίστησε τη σύζυγο και την… ερωμένη του.

Μετά το σάλο που δημιουργήθηκε ο Ανάς, ο οποίος και εκείνη την ώρα που έκανε την γκάφα προσπάθησε να τα «μπαλώσει», λέει τώρα ότι «γκόμενα αποκαλώ την κόρη μου»!

«Η οικογένειά μου ξέρει ότι αποκαλώ γκόμενα την κόρη μου. Σε αυτήν αναφερόμoυν. Δεν έχω γκόμενα» δήλωσε ο Ανάς.

Βέβαια αυτό που δεν μπορεί να εξηγήσει είναι γιατί όταν κατάλαβε τι εκστόμισε στην πρώτη του συνέντευξη έσπευσε άμεσα να ζητήσει συγγνώμη και να εκφράσει την αγάπη του για τη σύζυγό του με την οποία είναι παντρεμένος επτά χρόνια.

«Την αγαπώ τόσο πολύ. Είναι εντάξει (σ.σ. μετά από αυτά που είπε). Ξέρει τι άνδρας είμαι οπότε δεν ανησυχώ» συμπλήρωσε στην απολογία του ο Ανάς.

Ωστόσο για άλλη μια φορά αυτή είναι η δική του εκδοχή καθώς κανείς δεν ξέρει πώς αντέδρασε πραγματικά η σύζυγός του όταν επέστρεψε στο σπίτι.

Δημοφιλή