Μπέντζαμιν Μέντι: Δύο νέες κατηγορίες για βιασμό εις βάρος του

eleftherostypos.gr
Newsroom
4 λεπτά
Μπέντζαμιν Μέντι: Δύο νέες κατηγορίες για βιασμό εις βάρος του

Κατηγορίες για άλλους δύο βιασμούς απαγγέλθηκαν σήμερα στον ποδοσφαιριστή της Μάντσεστερ Σίτι, Μπέντζαμιν Μέντι, ο οποίος κρατείται από τον περασμένο Αύγουστο μετά από άλλες πέντε καταγγελίες σε βάρος του.

Ο 27χρονος Γάλλος διεθνής άσος κατηγορείται συνολικά για έξι βιασμούς και μία σεξουαλική επίθεση. Η Εισαγγελία του Στέμματος ανακοίνωσε, τι οι κατηγορίες αφορούν στις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών ηλικίας 16 ετών και άνω, που ισχυρίζονται ότι βιάστηκαν από τον Μεντί στην έπαυλή του αξίας 5 εκατ. λιρών. Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι ποινικά κολάσιμες πράξεις διαπράχθηκαν από τον Οκτώβριο του 2020 έως τον Αύγουστο του 2021.

Οι ίδιες κατηγορίες απαγγέλθηκαν και στον 40χρονο Άγγλο συγκατηγορούμενο του Μεντί, Λουίς Σαχά Ματούρ. Οι δύο κατηγορούμενοι κλήθηκαν να εμφανιστούν αύριο στο Πρωτοδικείο του Στόκπορτ. Η δίκη τους είχε προσδιοριστεί για τον Ιανουάριο του 2022, ωστόσο μετά τις νέες κατηγορίες ενδέχεται να καθυστερήσεις.

Ο Μεντί μετεγγράφηκε στην Μάντσεστερ Σίτι έναντι 52 εκατ. λιρών το 2017. Η Σίτι έχει αναστείλει το συμβόλαιο του Γάλλου αμυντικού από τον περασμένο Αύγουστο, μετά τις εις βάρος του κατηγορίες.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

  Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google
  Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
  Ακολούθησε μας στο Instagram
  Ακολούθησε μας στο Twitter
Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version