Μπελάδες για τον τερματοφύλακα που έτρωγε σάντουιτς κατά την διάρκεια αγώνα [βίντεο]

21/02/17 • 18:03 | UPD 21/02/17 • 18:03

H εικόνα του Γουέιν Σο να τρώει σάντουιτς κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα με την Άρσεναλ, πυροδότησε ειρωνείεςστο διαδίκτυο, αλλά προσέλκυσε επίσης των συμπάθεια των οπαδών που παρακολούθησαν της συνάντηση της Σάτον με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ.

Τώρα, όμως ο 45χρονος Σο, αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σάτον, που ζυγίζει 115 κιλά , σύμφωνα με την εφημερίδα Guardian, κινδυνεύει να κληθεί για έρευνα από την αγγλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία. Ακριβώς λόγω αυτού του σάντουιτς που κατανάλωσε στον πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Άρσεναλ.

Πριν από το παιχνίδι, μία στοιχηματική εταιρεία είχε δώσει προς στοιχηματισμό με 8 προς 1, ότι ο Σο θα έτρωγε ένα σάντουιτς στον πάγκο. Αυτό που φάνηκε σαν αστείο, ωστόσο, στο 82 ‘ του αγώνα Σάτον-Άρσεναλ έγινε πραγματικότητα, με την εταιρεία να ανακοινώνει ότι ήδη έχει πληρώσει σχετικά στοιχήματα. Ο τερματοφύλακας αργότερα παραδέχτηκε ότι γνώριζε το στοίχημα: «Μου είχανε πει για το στοίχημα. Δεν είχα φάει τίποτα όλη την ημέρα. Χάναμε 2-0, είχαν γίνει όλες οι αλλαγές, και έτσι σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να φάω κάτι».

Πάντως οι κανόνες της αγγλικής ομοσπονδίας απαγορεύουν σε παίκτη να παίξει όχι μόνο για το αποτέλεσμα αλλά και την συμπεριφορά κάποιους σε ένα αγώνα.