Ολυμπιακοί Αγώνες: Απολογήθηκε στον Πετρούνια η ΕΡΤ – Ζήτησε συγγνώμη από τον «βασιλιά» των κρίκων

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Ολυμπιακοί Αγώνες: Απολογήθηκε στον Πετρούνια η ΕΡΤ – Ζήτησε συγγνώμη από τον «βασιλιά» των κρίκων

Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΕΡΤ ζήτησε συγγνώμη από τον Λευτέρη Πετρούνια για το γεγονός ότι δεν μεταδόθηκε ζωντανά η προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και προανήγγειλε κι επίσημη τοποθέτηση για το θέμα.

Στο πλαίσιο της εκπομπής Τόκιο 2020, ο Διευθυντής Αθλητικής Ενημέρωσης της ΕΡΤ, Γιώργος Λυκουρόπουλος, υποστήριξε ότι κανείς δεν περίμενε το ατόπημα της ιαπωνικής παραγωγής να μη δείξει την προσπάθεια του χρυσού Ολυμπιονίκη και φαβορί για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων και για αυτό το λόγο δεν είχε ζητηθεί ειδική κάλυψη για τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ακολούθησε το eleftherostypos.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις 

Ειδήσεις σήμερα

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr σε InstagramFacebook και Twitter

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version