Ετοιμάζει καταγγελία στην ΚΕΔ

Οργή στον Παναθηναϊκό για διαιτησία και Ζωσιμάδες

06/02/17 • 10:03 | UPD 06/02/17 • 10:05

Αποφασισμένοι να μην αφήσουν την διαιτησία στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα να περάσει έτσι είναι στον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να μείνουν μόνο στην ανακοίνωση διαμαρτυρίας που εξέδωσαν μετά το τέλος του αγώνα.

Χθες υπήρχαν συσκέψεις των στελεχών της ΠΑΕ και είναι πιθανό να γίνει άμεσα παράσταση στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας, για να εκφραστεί και αυτοπροσώπως (πιθανότατα μέσω του Χρήστου Παναγόπουλου) στους επικεφαλής η δυσαρέσκεια των «πράσινων» για την αντιμετώπιση που είχαν προχθές.

Σύμφωνα με τον sport fm o Γιάννης Αλαφούζος είναι έξαλλος με τις διαιτητικές αποφάσεις και έχει δώσει στους συνεργάτες του εντολή για ηχηρή αντίδραση, παρότι γνωρίζει και ο ίδιος πως στο πρόσφατο παρελθόν οι διαμαρτυρίες κάθε μορφής από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν επέφεραν κάποιο ουσιαστικό αποτέλεσμα.

Στον Παναθηναϊκό υπάρχει οργή και για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στους Ζωσιμάδες. Όλοι οι παίκτες στις δηλώσεις τους καυτηρίασαν τις συνθήκες που επικρατούσαν, κάτι που πλήρωσε με τον τραυματισμό του ο Ράσμους Τελάντερ, ο οποίος θα μείνει 2-3 εβδομάδες εκτός δράσης.