Νικηφόρο ξεκίνημα για το 2017 η Στεφανίδη

eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Νικηφόρο ξεκίνημα για το 2017 η Στεφανίδη

Όπως τελείωσε την προηγούμενη σεζόν, έτσι άρχισε τη νέα η Κατερίνα Στεφανίδη.

Η Ολυμπιονίκης του επί κοντώ στο Ρίο και νικήτρια του αγωνίσματος στα Diamond League, πήρε την πρώτη θέση στο περίφημο μίτινγκ κλειστού στίβου της Βοστόνης με 4.63μ.

Η Στεφανίδη πέρασε με την πρώτη τα 4.53μ, με την 2η τα 4,.63μ, ενώ στη συνέχεια απέτυχε τρεις φορές στα 4.73μ.

H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε νικηφόρα πρεμιέρα στον κλειστό στίβο κι έβαλε 10 πόντους στο σακούλι της, καθώς από τη Βοστόνη άρχισε η σειρά των IAAF World Indoor Tour.

Πάντως, η μεγάλη κόντρα με την Ολυμπιονίκη του Λονδίνου, Τζένιφερ Σουρ, δεν έγινε στη Βοστόνη, καθώς η Αμερικανίδα τραυματίστηκε στον πρώτο της άλμα στα 4.53μ, αποχώρησε και δεν μετρήθηκε.

Τη δεύτερη θέση κατέλαβε η Αλίσια Νιούμαν από τον Καναδά με 4.53μ, ενώ πολύ πίσω και στην 3η θέση ήταν η Αμερικανίδα, Μέρι Σέιξερ με 4.28μ.

Επόμενος αγώνας της σειράς θα είναι στο Ντίσελντορφ, την Τετάρτη (1/2).

ΠΗΓΗ: Filathlos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version