Αθήνα Καιρός

Μπάσκετ: Το κράτος κατεδαφίζει το γήπεδο της ΤΣΣΚΑ που σκέφτεται να εγκαταλείψει την Μόσχα

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
3 λεπτά
Μπάσκετ: Το κράτος κατεδαφίζει το γήπεδο της ΤΣΣΚΑ που σκέφτεται να εγκαταλείψει την Μόσχα

Η Ρωσική κυβέρνηση αποφάσισε να κατεδαφίσει τις εγκαταστάσεις «Αλεξάντερ Γκομέλσκι» στο οποία αγωνίζεται κυρίως η ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στην ομάδα.

.

Ο πρόεδρός της ομάδας, Αντρέι Βατούτιν μιλώντας για τις συνθήκες που θα δημιουργηθούν ανέφερε πως «Η απόφαση αυτή ήταν κεραυνός εν αιθρία.

Η ΤΣΣΚΑ από τον Ιούνιο θα είναι στο… δρόμο. Το πρόβλημα δεν είναι ότι δεν θα έχουμε πού να παίξουμε, γιατί θα βρούμε μια έδρα που θα πληροί τις προϋποθέσεις για την Euroleague και την VTB League».

Η «MegaSport Arena» αφενός δε διαθέτει προπονητήρια και αφετέρου συχνά το δίνουν για εκδηλώσεις.

Αυτό επισημαίνει και ο Βατούνιν τονίζοντας πως «το πρόβλημα είναι ότι δεν θα έχουμε χώρο για προπονήσεις, τόσο της πρώτης ομάδας όσο και των ακαδημιών μας. Επιπλέον χάνουμε το κέντρο αποκατάστασης, τα γραφεία, την μπουτίκ, το μουσείο και όλες τις υποδομές της ομάδας. Η πιο πετυχημένη ομάδα της χώρας και μια από τις πιο ισχυρές στην Ευρώπη θα είναι άστεγη.

Πρέπει να βρούμε επειγόντως μια νέα έδρα για την ομάδα και τις υποδομές. Αν θέλουμε να έχουμε νέο γήπεδο, θα απαιτηθούν για 2-3 χρόνια με μεγάλες επενδύσεις. Σκεφτόμαστε τα πάντα, ακόμη και να πάμε σε άλλη πόλη, αφού καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις ένα μοντέρνο γήπεδο στη Μόσχα και πόσο πολύ κοστίζει.

Ακόμη και για τους ιδιοκτήτες μας είναι πολλά τα λεφτά. Ίσως η καλύτερη λύση θα ήταν να μετακομίσουμε στην Megasport Arena, αλλά αυτό δεν θα αρκεί μετά το καλοκαίρι, γιατί το συγκεκριμένο γήπεδο δεν διαθέτει προπονητήρια και επιπλέον ο χώρος ενοικιάζεται για διάφορες εκδηλώσεις».

Ειδήσεις 

ΣΤΟΙΧΗΜΑ-ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ: Εξυπνη βόμβα η Βέρντερ σήμερα Τρίτη (19/1)

Παναγιώτης Γιαννάκης: Δεν θα μπορούσα να μαρκάρω τον Αντετοκούνμπο, πολλές φορές στεναχωριόμουν με τον Γκάλη

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Πέτυχε 34 πόντους αλλά ο Ντουράντ πανηγύρισε – Μπακς-Νετς 122-125

Ιστιοπλοΐα – «Τσουνάμι» στην ΕΙΟ: Εκλογές στις 14/3, δεκτές οι παραιτήσεις από το Δ.Σ.

 Στον εισαγγελέα την Τετάρτη η Σοφία Μπεκατώρου – Τι μήνυμα έστειλε από τα social media

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]