Ιμπραΐμοβιτς: Δεν θα ξαναδούμε ποτέ παίχτη σαν τον Μέσι

30/12/16 • 15:24 | UPD 30/12/16 • 15:24

Υπόκλιση στον Λιονέλ Μέσι από τον Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς, κατά την διάρκεια συνέντευξης στο ESPN: «Νομίζω ότι ο Μέσι είναι μοναδικός.

Δεν ξέρω αν θα δούμε ποτέ κάποιο άλλο παίκτη να κάνει τα πράγματα που κάνει ο Μέσι γιατί έχει το δικό του στυλ και δεν νομίζω ότι είναι δυνατόν να υπάρξει ένας τέτοιος παίκτης,» τόνισε ο Σουηδός επιθετικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ .

«Πάντα έλεγα, ότι είχα την τύχη να τον βλέπω κάθε μέρα και όπως έχω πει είναι σαν να παίζει PlayStation μαζί του: εσύ του δίνεις την μπάλα και αυτός αρχίζει να ξεπερνά κάθε αντίπαλο, αυτό είναι ο Μέσι. Γι αυτό πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμούμε απλά ότι τον απολαμβάνουμε, νομίζω ότι Αργεντινοί ειδικά πρέπει να το απολαμβάνουν αυτό και να είναι στην ευχάριστη θέση που τον έχουν. Εγώ και αυτός;

Εχουμε διαφορετικό στυλ παιχνιδιού. Είμαι αυτός που έχει κερδίσει σε αρκετές χώρες, εκείνος έχει παραμείνει στην ίδια χώρα εδώ και πολλά χρόνια και έχει κάνει θαυμάσια πράγματα. Αν το έκανε εκεί, μπορεί να το κάνει οπουδήποτε. Αγαπά το ποδόσφαιρο, δεν θα έχει προβλήματα για να το αποδείξει σε όλο τον κόσμο,» πρόσθεσε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς.