Βαρύ το κλίμα για τον Πορτογάλο

Μετέωρος ο Πάουλο Μπέντο στον Ολυμπιακό

19/12/16 • 10:40 | UPD 19/12/16 • 10:42

Ο Ολυμπιακός με τρία γκολ στα τελευταία δέκα λεπτά κέρδισε τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη και γλίτωσε την γκέλα αλλά ο Πάουλο Μπέντο μόνο σίγουρος δεν μπορεί να αισθάνεται για την θέση του.
Ο Πορτογάλος προπονητής του πρωταθλητή Ελλάδας για ακόμη μία φροά είδε την ομάδα του να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο και μπορεί το τρίποντο να ήρθε στο τέλος αλλά δεν είναι μόνο αυτό το ζητούμενο.

Μάλιστα τα πράγματα φαίνεται να έχουν γίνει χειρότερα για αυτόν και μετά από την δημόσια τοποθέτησή του για τον  Φορτούνη.

«Όχι δεν ήταν αναγκαστική η αλλαγήτου Φορτούνη. Δεν ήταν τραυματίας. Το λάθος είναι πως δεν έγινε νωρίτερα αυτή η αλλαγή», τόνισε και δημιούργησε ακόμη πιο βαρύ κλίμα.

Από τον Ολυμπιακό δεν προέκυπτε επίσημα απόφαση αλλαγής προπονητή, αλλά δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα ειδικά όταν μιλάμε για την συγκεκριμένη ομάδα που οι προπονητές δύσκολα στεριώνουν.

Εξάλλου θέμα Μπέντο προέκυψε και μετά το ματς του Ολυμπιακού με τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο, όπου οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν σχετικά εύκολα από τους Κύπριους στη μάχη για την πρώτη θέση του ομίλου.