Πρόταση για δίδυμο Μπασινά-Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό

11/12/16 • 15:46 | UPD 11/12/16 • 15:46

Την επιστροφή Μπασινά-Λυμπερόπουλου στον Παναθηναϊκό φέρεται να εξετάζει ο Γιάννης Αλαφούζος. Στον πρόεδρο της ΠΑΕ παρουσιάζονται να έχουν προταθεί «πακέτο» για τεχνικός διευθυντής και γενικός αρχηγός

Στροφή σε ένα μοντέλο με διακριτούς ρόλους -που θα κάνει λειτουργικότερο και αποτελεσματικότερο τον Παναθηναϊκό- φέρεται να μελετά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν πρόκειται να συνεχίσει ως διευθυντής του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» να σκέφτεται ένα μη συγκεντρωτικό πλάνο για την αντικατάστασή του.

Στο πλαίσιο λοιπόν των σκέψεων για κατανομή αρμοδιοτήτων σε έναν τεχνικό διευθυντή (που θα ασχολείται με τις μεταγραφικές υποθέσεις και τα θέματα του ρόστερ) και έναν γενικό αρχηγό (που θα συντονίζει την καθημερινότητα της ομάδας) του έχουν προταθεί ως δίδυμο, σύμφωνα με τη «Live Sport», οι Νίκος Λυμπερόπουλος και Άγγελος Μπασινάς.

Όπως αναφέρεται ωστόσο, η όποια κουβέντα παραμένει προς το παρόν σε φιλολογικό επίπεδο, καθώς δεν έχουν διερευνηθεί καν οι προθέσεις τους, ενώ και ο πρόεδρος της ΠΑΕ δεν βιάζεται να λάβει τις αποφάσεις του.

Πηγή: sport-fm.gr