Αυτή είναι η μυθική φορολογική δήλωση του Ρονάλντο [εικόνα]

09/12/16 • 12:13 | UPD 09/12/16 • 12:13

Ο Κριστιάνο  Ρονάλντο, έδωσε στη δημοσιότητα μέσως της εταιρείας που τον εκπροσωπεί τα οικονομικά στοιχεία του για το περασμένο έτος.

Ο Πορτογάλος δήλωσε το ποσό των 23,5 εκατομμυρίων ευρώ από έσοδα εντός ισπανικού εδάφους και έσοδα ύψους 203, 7 εκατομμυρίων από άλλες δραστηριότητες εκτός Ισπανίας.

Με ποινή φυλάκισης έως και έξι χρόνι κινδυνεύει ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος κατηγορείται από τις ισπανικές αρχές πως απέκρυψε από την εφορία 150 εκατ. ευρώ.

Αντιμέτωπος με τον νόμο είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης κατηγορείται για φοροδιαφυγή ύψους 150 εκατ. ευρώ και ο ίδιος θέλοντας να απαντήσει στον κόσμο αλλά και στα social media τα οποία έχουν ξεσπάσει εναντίον του, δεν δίστασε να δημοσιεύσει την τελευταία φορολογική του δήλωση.

Αυτοπροσχέδιο

Ο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης  απειλείται με έξι χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση φοροδιαφυγής του.Ο γενικός γραμματέας του ισπανικού υπουργείου οικονομικών, Χοσέ Μαρία Μολινέδο τόνισε πως: «Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμπλέκεται σε μία υπόθεση φοροδιαφυγής 160 εκατομμυρίων ευρώ. Είμαστε σε μία προχωρημένη έρευνα σχετικά με το θέμα. Αυτό σημαίνει ότι αν επαληθευτεί το θέμα, τότε η μίνιμουμ ποινή θα είναι δύο χρόνια φυλάκισης για κάθε έτος φοροδιαφυγής. Αν δηλαδή η υπόθεση είναι ενεργή για τρία χρόνια, τότε μιλάμε για 6ετή φυλάκιση. Αν αναγνωρίσει στο δικαστήριο την ενοχή του δύο μήνες πριν από την έναρξη της ποινικής δίκης και πληρώσει το ανάλογο πρόστιμο, τότε η ποινή μπορεί να μειωθεί αρκετά».

Copy link
Powered by Social Snap