Με αγγελία ψάχνει η Mercedes τον διάδοχο του Ρόσμπεργκ!

08/12/16 • 14:30 | UPD 08/12/16 • 14:30

Mε αγγελία στο επόμενο τεύχος του αγγλικού περιοδικού Autosport που κυκλοφορεί την Παρασκευή 9/12, η Mercedes AMG Petronas αναζητά τον διάδοχο του Nico Rosberg που αποφάσισε να αποχωρήσει από την Formula 1 λίγες ημέρες μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

Στην αγγελία γίνεται αναφορά στις μεγάλες απαιτήσεις της -περιζήτητης- θέσης, αναλύεται ο ρόλος και τα στοιχεία που θα πρέπει να διαθέτει ο υποψήφιος ώστε να έχει βάσιμες ελπίδες να προσληφθεί, ενώ γίνεται και εκτενής αναφορά στα οφέλη που θα έχει ο εκλεκτός.

«Απαιτούμε το καλύτερο από τους ανθρώπους μας. Γι’ αυτό και προσφέρουμε ένα ανταγωνιστικό πακέτο που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: γενναιόδωρο μπόνους, ασφάλεια ζωής, ιδιωτική ιατρική κάλυψη, αυτοκίνητο της Mercedes. Ο πετυχημένος υποψήφιος θα πρέπει να είναι δυνατός και επικοινωνιακός ικανός να: δίνει λεπτομερή στοιχεία για το set-up του αυτοκινήτου, να προσδιορίζει με σαφήνεια τα πλεονεκτήματα και τις αδυναμίες των άλλων οδηγών και να επιδεικνύει μεγάλη υπομονή στην επαφή του με τα Μέσα Ενημέρωσης».

Και αφού διαβάσατε μέχρι εδώ, μην ενθουσιάζεστε καθώς πρόκειτια για μία χιουμοριστική προσέγγιση των Πρωταθλητών σε ένα θέμα που τους απασχολεί πολύ σοβαρά.