Μπάχαλο με τις ημερομηνίες της τρίτης αγωνιστικής του κυπέλλου

07/12/16 • 12:52 | UPD 07/12/16 • 12:52

Πολλά προβλήματα έχουν πρoκύψει από τον ορισμό της τρίτης αγωνιστικής του κυπέλλου που δημιουργούν προβληματισμό στις ομάδες και για το πρωτάθλημα.  

Η ΕΠΟ έβαλε το ματς του Ολυμπιακού στο Δημοτικό γήπεδο της Σπάρτης στις 15 Δεκεμβρίου και για τις 17.15. Ωστόσο το γήπεδο της Σπάρτης δεν διαθέτει προβολείς.  Ως εκ τούτου το ματς των Πειραιωτών πρέπει να αλλάξει ώρα και να γίνει σέντρα στις 15.00. Εκτός και εάν αλλάξει η έδρα του αγώνα. Αρχικά πάντως το ματς πήγαινε για 13/12 και μεσημέρι… Ωστόσο ο Ολυμπιακός παίζει Δευτέρα και δεν ήταν εφικτό κάτι τέτοιο.

Επίσης ο Πανιώνιος παίζει την Κυριακή (17.15) με την Κέρκυρα. Βάσει του προγράμματος της ΕΠΟ θα έχει σε λιγότερο από 48 ώρες ματς. Η Ομοσπονδία έχει βάλει το Πανσερραϊκός – Πανιώνιος για το Κύπελλο την Τρίτη 13/12 και ώρα 15.00. Οπότε αυτό σημαίνει πως θα πρέπει να το αλλάξει.

Από πλευράς Πλατανιά υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια και προβληματισμός για την άγνοια κανονισμών στην ΕΠΟ που όρισε το ματς του Κυπέλλου με τον ΑΟ Χανίων την Πέμπτη το απόγευμα και ενώ το Σάββατο υπάρχει παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Δεν μεσολαβούν καν 48 ώρες από το τέλος του ενός μέχρι την έναρξη του άλλου αγώνα, αν και πλέον ο κανονισμός αναφέρει για δύο «καθαρές» μέρες χωρίς να υπολογίζεται εκείνη του αγώνα.  Αν πάει για άλλη μέρα ή για την προσεχή Τετάρτη ο αγώνας του Κυπέλλου, τότε θα πρέπει να πάει τότε και το Σπάρτη – Ολυμπιακός. Ο Ολυμπιακός όμως παίζει Δευτέρα βράδυ στα Ιωάννινα.