Για "εξωγενείς παράγοντες" κάνει λόγο η ΠΑΕ

Τέλος ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό, έρχεται ο Ουζουνίδης

01/12/16 • 15:05 | UPD 01/12/16 • 16:49

Ο Αντρέα  Στραματσόνι παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και την θέση του όλα δείχνουν ότι θα πάρει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Ιταλός προπονητής είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ Γιάννη Αλαφούζο όπου και αποφασίστηκε να λυθεί η συνεργασία του με την ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός για το «διαζύγιο» με τον Αντρέα Στραματσόνι:

«Παρά τις αδιάκοπες προσπάθειες του προπονητή και του Προέδρου που επεδίωξαν και κατάφεραν να δημιουργήσουν μια καλή ομάδα με φιλόδοξες προοπτικές, μια σειρά από αρνητικούς εξωγενείς παράγοντες, οδήγησαν σε καταστάσεις έξω από το δικό τους έλεγχο.

Έπειτα από μακρά συνομιλία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Αντρέα Στραματσόνι, με απόφαση του Προέδρου, για την προστασία της ομάδας από επικίνδυνες εξελίξεις, που δεν συνδέονται άμεσα με το ποδόσφαιρο, ο Αντρέα Στραματσόνι παραιτήθηκε από προπονητής της πρώτης ομάδας.

Ο Πρόεδρος ζήτησε από τον Αντρέα Στραματσόνι να συνεχίσει να ενισχύει και να υποστηρίζει το σχέδιό του για τον Παναθηναϊκό».

Μεγάλο φαβορί για τον πάγκο του Παναθηναϊκού φέρεται ο Μαρίνος Ουζουνίδης και δεν αποκλείεται άμεσα να ξεκινήσουν οι επαφές μαζί του.