Καταγγελίες για τις εκλογές στην Σκοπευτική Ομοσπονδία από τον Τάσο Κορακάκη

25/11/16 • 21:56 | UPD 25/11/16 • 23:13

Αποκαλύψεις σχετικά με τη στημένη, όπως αφήνει να εννοηθεί, εκλογή νέου προέδρου στην Σκοπευτική Ομοσπονδία, έκανε ο Τάσος Κορακάκης (πατέρας της Άννας).

Ο Έλληνας προπονητής, ο οποίος έχει θέσει υποψηφιότητα για εκπρόσωπος της ομοσπονδίας στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, με ανάρτησή του στο facebook αναφέρεται στα… κακώς κείμενα του καταστατικού, σύμφωνα με το οποίο Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας, Ταμίας αλλά καιοι πρόεδροι των επιτροπών σταθερού και πήλινου στόχου στο ΔΣ της ΣΚΟΕ πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι του Νομού Αττικής.

«Συγχαρητήρια στον νέο Πρόεδρο της ΣΚΟΕ, η εκλογή του οποίου έγινε πριν τις εκλογές!!!!Και αυτό γιατί όπως βλέπουμε στην φωτογραφία στο άρθρο 15 παρ.3 του καταστατικού της ΣΚΟΕ, ο Πρόεδρος, ο Γενικός Γραμματέας, ο Ταμίας, οι πρόεδροι των επιτροπών σταθερού και πήλινου στόχου και οι δύο εκπρόσωποι των μη ολυμπιακών αγωνισμάτων στο Δ.Σ της ΣΚΟΕ, πρέπει απαραίτητα να είναι μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής του Νομού Αττικής!!!!!!!!

Μήπως θα ήταν καλύτερο να βάλετε οδό και αριθμό; Οι υπόλοιποι δεν είναι Έλληνες και δεν έχουν δικαίωμα να υποβάλουν υποψηφιότητα για τα παραπάνω. Βέβαια δεν υπήρξε άλλη υποψηφιότητα από τον Νομό Αττικής. Τα πρόβατα υπό έλεγχο!!! Η συνέχεια το Σάββατο στις εκλογές της ΣΚΟΕ», αναφέρει ο Τάσος Κορακάκης στην ανάρτησή του.