Άλλα 15 εκατ. ευρώ από τους Αγγελόπουλους στην ΚΑΕ Ολυμπιακός

24/11/16 • 19:42 | UPD 24/11/16 • 19:45

Άλλα 15 εκατομμύρια ευρώ έβαλαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, καλύπτοντας έτσι μόνοι τους τη νέα Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου.

Με αυτόν τον τρόπο οι Παναγιώτης και του Γιώργος Αγγελόπουλος θέλουν να αποδείξουν και με πράξεις πως το … «κόλλημα με τον Ολυμπιακό δεν φεύγει.

Οι ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ έκαναν άλλη μία τεράστια θυσία για την ομάδα, χωρίς να το… διαφημίσουν, καθώς έβαλαν για πολλοστή φορά άλλο ένα πολύ σεβαστό ποσό από την προσωπική τους περιουσία.

Ύστερα από έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΚΑΕ, που έγινε τον περασμένο Ιούνιο, αποφασίστηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου συνολικού ύψους 15 εκατ. ευρώ, η οποία φυσικά και καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τους αδερφούς Αγγελόπουλους!

Αυτό, αποδεικνύει για άλλη μία φορά τη μεγάλη «τρέλα» του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου για τον Ολυμπιακό, καθώς από την ημέρα που ανέλαβαν μέχρι σήμερα, έχουν ξοδέψει πάνω 150 εκατ. ευρώ από την περιουσία τους, χρήματα που δεν πρόκειται να τα πάρουν πίσω, από τη στιγμή που τα έσοδα του μπάσκετ, δεν πλησιάζουν ούτε στο ελάχιστο αυτά του ποδοσφαίρου…

amk-olympiacosbc