Πάσα «λουκούμι» στον…. Security του γηπέδου [βίντεο]

21/11/16 • 20:06 | UPD 21/11/16 • 20:07

Viral έχει γίνει για όχι και τόσο… κολακευτικό λόγο ο μέσος της Αγγλικής Πίτερμπρο, Μάικλ Μπόστγουικ, για μια πάσα που (δεν) έβγαλε σε συμπαίκτη του, η οποία πήγε «συστημένη» σε άνθρωπο της ασφάλειας του γηπέδου που βρισκόταν στο πλάγιο.

Υπάρχουν βέβαια πολλά ελαφρυντικά για το λάθος του Άγγλου μέσου και αυτή είναι η φωσφορίζουσα φανέλα που φορούσαν οι παίκτες της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νορθάμπτον.

Τα βασικά χρώματα της ομάδας είναι το μπλε και το άσπρο, όμως για τα παιχνίδια μακριά από την έδρα της έχει επιλεγεί εφέτος το έντονο κίτρινο -φωσφορίζων χρώμα, ή το έντονο ροζ.
Με τη Νορθάμπτον όμως η 2η εμφάνιση προκάλεσε μεγάλο μπέρδεμα καθώς ήταν ακριβώς ίδιο το χρώμα με τα γιλέκα, που φορούν οι άνδρες ασφαλείας στα γήπεδα και δεν είναι περίεργο που ο Μπόστγουικ έκανε με μεγάλη σιγουριά την μεταβίβαση στον σεκιούριτι! Και εκείνος από την μεριά του ατάραχος συνέχισε να πάει στην δουλειά του ενώ στην κερκίδα έπεσε τρομερό γέλιο και βέβαια το στιγμιότυπο έγινε viral.
Πάντως μάλλον γούρι έφερε στην ομάδα, που έφυγε με ένα σημαντικό τρίποντο με γκολ στις καθυστερήσεις και με τους βαθμούς αυτούς η Πίτερμπρο βρέθηκε στις θέσεις που οδηγούν στα play-off ανόδου.