Αισιόδοξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης

18/11/16 • 17:50 | UPD 18/11/16 • 17:50

Αισιόδοξος για το μέλλον του ποδοσφαίρου και ικανοποιημένος από τις συναντήσεις με τους διεθνείς της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του 2004 είναι ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Υπουργείο, ο κ. Βασιλειάδης έμεινε ικανοποιημένος από τις συναντήσεις που είχε με τους Βασίλη Τσιάρτα, Γιούρκα Σεϊταρίδη, Άγγελο Μπασινά και Τάκη Φύσσα. Ο λόγος των δύο συναντήσεων ήταν για να ενημερωθεί τόσο ο ίδιος, όσο και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από τους πρωταγωνιστές για τα προβλήματα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Μάλιστα, ο Γιώργος Βασιλειάδης και οι συνεργάτες του δεν κρύβουν πως θέλουν να τελειώσει άμεσα το θέμα, καθώς πρέπει να ασχοληθούν και με τις υπόλοιπες ομοσπονδίες, μιας και το Υφυπουργείο αθλητισμού τείνει να γίνει Υφυπουργείο ποδοσφαίρου, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού αναμένει κάποιες διευκρινίσεις από τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη, ενώ άπαντες περιμένουν να εφαρμοστούν τα μέτρα που είχαν αποφασιστεί στη συνάντηση με τον πρωθυπουργό την προηγούμενη βδομάδα, καθώς και να αυστηροποιηθούν οι ποινές στους παράγοντες.