Πιάστηκαν στα χέρια οι πρόεδροι της Σπόρτινγκ και της Αρούκα

15/11/16 • 21:07 | UPD 15/11/16 • 21:07

Σκηνές που θυμίζουν περισσότερο Ελλάδα παρά Πορτογαλία εκτυλίχθηκαν στα αποδυτήρια μετά το ματς της Σπόρτινγκ κόντρα στην Αρούκα, καθώς οι πρόεδροι των δύο ομάδων αφού φτύστηκαν, πιάστηκαν στα χέρια.

Μόνο… αγγελικά πλασμένα δεν είναι τα πράγματα και στην Πορτογαλία, καθώς μετά τον αγώνα ανάμεσα στην Σπόρτινγκ και την Αρούκα, οι πρόεδροι των δύο ομάδων συναντήθηκαν στα αποδυτήρια του γηπέδου και το σκηνικό θύμισε… Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες, αφού ήρθαν σε πολύ κοντινή απόσταση, φτύστηκαν με αποτέλεσμα τα πνεύματα να οξυνθούν.

Οι δύο πιάστηκαν στα χέρια, αλλά αποφεύχθησαν τα χειρότερα μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από την πλευρά της η Αρούκα ανακοίνωσε: «Είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ δεν δημοσιοποίησε όλες τις εικόνες από το περιστατικό. Το βίντεο είναι εντελώς λειψό. Συγκεκριμένα, χωρίς να χρειαστεί μεγάλη ικανότητα μοντάζ, μπορούμε εύκολα να επιβεβαιώσουμε ότι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ φτύνει στο πρόσωπο τον πρόεδρο της Αρόουκα. Οι εικόνες είναι αποκαλυπτικές και δεν ψευδόμαστε».

Η Σπόρτινγκ τονίζει ότι ο πρόεδρός της δεν έφτυσε, αλλά από το στόμα του βγαίνει ατμός από το ηλεκτρονικό του τσιγάρο: «Ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ είναι, με όλα τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, ένας πολιτισμένος άντρα και ποτέ δεν θα έφτυνε. Αυτό που βλέπουμε είναι ξεκάθαρο και είναι ο πρόεδρος της Σπόρτινγκ να καπνίζει ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο. Το μοναδικό πράγμα που βγαίνει από το στόμα του είναι ατμός».

Πηγή: sport-fm.gr