Με εντολή της κυβέρνησης

Η Αντιτρομοκρατική αναλαμβάνει τις έρευνες για το καμένο σπίτι του Μπίκα

10/11/16 • 09:08 | UPD 10/11/16 • 09:08

Τα όσα διαδραματίστηκαν με το καμένο σπίτι του Γιώργου Μπίκα στη Χαλκιδική ξεφεύγουν πλέον απο το χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε εντολή την υπόθεση να αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς οι αρχές θεωρούν πως πρόκειται καθαρά για εγκληματική ενέργεια.

Η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία αναλαμβάνει τη διαλεύκανση της υπόθεσης του καμένου σπιτιού του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα, έπειτα από εντολή του ίδιου του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport» οι δράστες χρησιμοποίησαν ένα ξύλινο διακοσμητικό καραβάκι το οποίο υπήρχε στο μπαλκόνι της εξοχικής κατοικίας. Το «κόλλησαν» στον τοίχο και αφού το περιέλουσαν με εύφλεκτο υλικό, έβαλαν φωτιά. Η ξύλινη πέργκολα και το νάιλον, που υπήρχαν στο μπαλκόνι, είχαν ως αποτέλεσμα η φωτιά να εξαπλωθεί αμέσως.

Δεν υπήρξαν σημάδια διάρρηξης ενώ αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι πως από τύχη δεν βρέθηκε μέλος της οικογένειας του Μπίκα στο σπίτι αφού η γυναίκα του βρισκόταν αυτές τις ημέρες στη Θεσσαλονίκη και όχι στην εξοχική κατοικία στη Χαλκιδική.