BREAKING NEWS
Μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και επανάληψη του αγώνα με τον Βόλο θα ζητήσει ο Ολυμπιακός
χρόνος ανάγνωσης: < 1 λεπτό
Προσέφυγε στο Διαιτητικό Δικαστήριο ο Ολυμπιακός
22/12/2019
|
22:43

Ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος σημειώθηκε στο ματς του Ολυμπιακού με τον Βόλο με την «εξυγίανση» να στερεί από τους «ερυθρόλευκους» τη νίκη.

Οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων», λοιπόν, θα κινηθούν άμεσα σε όλες τις νόμιμες κινήσεις, καταθέτοντας αύριο (23/12) αγωγές και μηνύσεις στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει, όπως χαρακτηριστικά τόνιζαν μετά το τέλος του ματς.

Επίσης, θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα, αφού ξεκάθαρα αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα του. Τέλος, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού τονίζουν ότι θα πρέπει να γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων, με τους «ερυθρόλευκους» να μην έχουν καμία άλλη ανοχή να συνεχίσουν να συμμετέχουν σε αυτή την φαρσοκωμωδία…

Αναλυτικά, όσα διαρρέουν από τον Ολυμπιακό:

«H αγανάκτηση στους κύκλους του Ολυμπιακού έχει ξεχειλίσει και αύριο θα κατατεθούν μηνύσεις και αγωγές στους διαιτητές και σε όλη την εγκληματική οργάνωση που τους περιβάλλει. Επίσης θα ζητηθεί η επανάληψη του αγώνα λόγω της ξεκάθαρα σκοπούμενης αλλοίωσης του αποτελέσματος του.

Τέλος αν δεν γίνουν άμεσες αλλαγές προσώπων που θα εγγυώνται την ακεραιότητα της διοργάνωσης, δεν θα συνεχίσουν να νομιμοποιούν αυτή την φαρσοκωμωδία με την συμμετοχή του Ολυμπιακού».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, ανά πάσα στιγμή στο EleftherosTypos.gr
Αποκτήστε συνδρομή στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Αποκτήστε συνδρομή
στην έντυπη έκδοση του Ελεύθερου Τύπου
Γίνε συνδρομητής

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΒΙΝΤΕΟ

ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ Συγκινητικό: Ο Αντετοκούνμπο χαρίζει τα παπούτσια του σε ένα μικρό παιδί

Σχετικά Άρθρα