Να φύγει ο Ιταλός ζήτησαν από τον Αλαφούζο

Φεύγει ο Στραματσιόνι από τον Παναθηναϊκό μετά το «κράξιμο» από τους οπαδούς

07/11/16 • 10:50 | UPD 07/11/16 • 10:50

Ο Αντρέα Στραματσιόνι μετρά αντίστροφα για να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό.

Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό σε συνδυασμό με τις συνεχόμενες κακές εμφανίσεις της ομάδας έχουν δημιουργήσει ένα πολύ βαρύ κλιμα για τον τον Ιταλό τεχνικό.

Σήμερα θα γίνει σύσκεψη κορυφής στην ΠΑΕ ώστε να συζητηθεί και το θέμα της τεχνικής ηγεσίας και όλα δείχνουν πως ο Ιταλός πολύ σύντομα δεν θα βρίσκεται στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Θυμίζουμε ότι 300 οπαδοί του Παναθηναϊκού, βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο του «τριφυλλιού», το βράδυ της Κυριακής προκειμένου να εκδηλώσουν την οργή τους για τη συντριβή από τον Ολυμπιακό.

Όταν, λοιπόν, έφτασαν εκεί οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος, μαζί -τελικά- με τον Αντρέα Στραματσόνι, αλλά και τους αρχηγούς της ομάδας, Μπεργκ, Λέτο και Ζέκα, τα έψαλαν σε άπαντες, φωνάζοντάς τους: «Μας ξεφτιλίσατε»!

Ο πρώτος που τα… άκουσε και μάλιστα, σε πολύ έντονο ύφος, ήταν ο Ιταλός τεχνικός, με τους «πράσινους» οπαδούς να του λένε χαρακτηριστικά: «Go home (σ.σ. πήγαινε σπίτι)»!

Στη συνέχεια, στο «στόχαστρό» τους μπήκε ΚΑΙ η διοίκηση, με τον κ. Αλαφούζο να τους λέει, στην προσπάθειά του να τους ηρεμήσει, «τα παιδιά προσπάθησαν», προκαλώντας, όμως, την έκρηξη των οπαδών!

Αφού του έκαναν, λοιπόν, έντονα παράπονα για την εικόνα στο ντέρμπι, αλλά και στα τελευταία ματς, του ζήτησαν επίμονα αποφάσεις «εδώ και τώρα» και «να τελειώσει… χθες» ο Στραματσόνι από τον Παναθηναϊκό.