Μετά το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Σκληρή στάση από Aυγενάκη, FIFA και UEFA – Αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee

02/12/19 • 16:09 | UPD 02/12/19 • 16:11

Newsroom eleftherostypos.gr

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν οι Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν ο Λευτέρης Αυγενάκης και οι διεθνείς συνομοσπονδίες, με τις οποίες καταδικάζουν με τρόπο απερίφραστο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Στην ανακοίνωση, τονίζεται πως υπήρξαν περιστατικά κατά του υφυπουργού αθλητισμού, αλλά και κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA. Ως εκ τούτου αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα (2/12).

Η ανακοίνωση του Υφυπουργείου, της FIFA και της UEFA αναφέρει μεταξύ άλλων πως μετά τα όσα έγιναν στο ντέρμπι, τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού, Λευτέρη Αυγενάκη από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ, αλλά και τα περιστατικά κατά ανθρώπων της FIFA και UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, τους ανάγκασαν να αναβάλουν την συνεδρίαση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έπειτα από τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στον αγώνα Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ, καθώς και τα περιστατικά κατά του Υφυπουργού Αθλητισμού από αξιωματούχους του ΠΑΟΚ πριν και μετά το ματς, αλλά και εκείνα κατά των αντιπροσώπων της FIFA και της UEFA από αξιωματούχους του Ολυμπιακού, μετά το τέλος του παιχνιδιού, αναβλήθηκε η συνεδρίαση της Steering Committee, που είχε προγραμματιστεί για σήμερα.

Η απόφαση αυτή λήφθηκε μετά από διαβουλεύσεις του Υφυπουργού Αθλητισμού με τη FIFA και την UEFA. Η FIFA, η UEFA και ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, καταδικάζουν με τον πιο δυνατό τρόπο κάθε ενέργεια που μπορεί να προκαλέσει δυσμενείς συνέπειες στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Copy link
Powered by Social Snap