Πρόεδρος Τρικάλων σε παίκτες: Μας γαμ@@@@@ και φύγανε [βίντεο]

01/11/16 • 20:12 | UPD 01/11/16 • 20:12

Εκτός εαυτού βγήκε ο πρόεδρος των Τρικάλων Χρήστος Γάλιας μετά την ήττα της ομάδας του από τον Αγροτικό Αστέρα στον Ευοσμο. Τα… έχωσε για τα καλά στους παίκτες της ομάδας του λέγοντας μεταξύ των άλλων «μας γαμή@@@@ και φύγανε».

Τα Τρίκαλα φέτος έχουν βλέψεις για άνοδο, ωστόσο η πρεμιέρα δεν ήταν και η καλύτερη δυναρή, χάνοντας και μάλιστα εύκολα από τον Αγροτικό Αστέρα στον Εύοσμο που με 3-1. Μετά το τέλος του ματς ο πρόεδρος της ομάδας Χρήστος Γιαλιάς μάζεψε τους παίκτες και τους την είπε άσχημα. Συγκεκριμένα άρχισε να φωνάζει λέγοντας: «Ορίστε, κοιτάξτε τα χάλια μας, οι άλλοι μάγκες είναι, μας γαμ@@@@ε και φύγανε. Να πάτε να… ρε, είναι εικόνα αυτή; Είστε ξεφτίλες, σας ρεζίλεψαν Δεν αξίζουν ούτε το 1/3 της ομάδας και σας νίκησαν! Βάλτε το καλά στο μυαλό σας, δεν αλλάζουμε προπονητή. Όποιου δεν του αρέσει να σηκωθεί και να φύγει». Από την πλευρά τους οι παίκτες έχοντας σκυμμένο το κεφάλι δεν μιλούσαν καθόλου.

Στην συνέχεια ο Γιαλίας μίλησε στον αρχηγό του ΑΟΤ Παντελή Ριζογιάννη λέγοντάς του: «Σε καθιστώ υπεύθυνο. Σε κάθε παιχνίδι θέλω να βλέπω αίμα και ιδρώτα, όχι άλλες ξεφτίλες. Δεν έχω πρόβλημα να σας αλλάζω πέντε πέντε κάθε εβδομάδα».