Ο Ρονάλντο αναζητεί την γυναίκα που του έδινε φαγητό όταν πεινούσε στην Μαδέιρα

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο Ρονάλντο αναζητεί την γυναίκα που του έδινε φαγητό όταν πεινούσε στην Μαδέιρα

Μπορεί πλέον να απολαμβάνει δόξα και πλούτη ως κορυφαίος ποδοσφαιριστής, αλλά κάποτε ήταν ένα φτωχόπαιδο από την Μαδέιρα, που συχνά δεν είχε ούτε να φάει.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο δεν ξεχνά όσους τον βοήθησαν στα δύσκολα εκείνα χρόνια και μέσω της συνέντευξής του στον Πιρς Μόργκαν αναζήτησε κάποιες γυναίκες που του έδιναν φαγητό.

«Δίπλα στο στάδιο της Μαδέιρα υπήρχε ένα μαγαζί φαστ φουντ και πεινούσαμε. Χτυπήσαμε την πόρτα και ζητήσαμε να μας δώσουν κάποια μπέργκερ. Εκεί ήταν η Έντνα και δύο άλλες κοπέλες που μας βοήθησαν. Δυστυχώς δεν τις ξαναβρήκα. Θέλω να τις συναντήσω ξανά για να ανταποδώσω. Ρώτησα κόσμο στην Πορτογαλία, γιατί το μαγαζί έκλεισε. Αν μέσω αυτής της συνέντευξης μπορέσω να τις βρω, θα χαρώ πολύ. Θέλω να τις φέρω στο Τορίνο ή την Λισαβόνα για να δειπνήσουμε μαζί, σαν ευχαριστώ για την βοήθειά τους», είπε ο 34χρονος σταρ.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version