Αθήνα Καιρός

Βενγκέρ: Μπορούσα να φέρω τον Μέσι στην Άρσεναλ το 2003

www.eleftherostypos.gr
Newsroom
2 λεπτά
Βενγκέρ: Μπορούσα να φέρω τον Μέσι στην Άρσεναλ το 2003

Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο είναι οι δύο απόλυτοι ποδοσφαιρικοί σταρ την τελευταία 15ετία και δεν υπάρχει προπονητής που να μην ήθελε να έχει κάποιον εκ των δύο στην ομάδα του.

Ο Αρσέν Βενγκέρ μάλιστα όχι απλά τους ήθελε όταν ήταν προπονητής της Άρσεναλ αλλά είχε κάνει προσπάθεια να τους αποκτήσει στο παρελθόν όταν ήταν αμφότεροι σε νεαρή ηλικία.

Η ιστορία δε που αποκάλυψε δίνοντας συνέντευξη στο “Bein Sports” και είχε πρωταγωνιστή τον Λιονελ Μέσι, είναι ενδεικτική:

“Στη ζωή πρέπει να ζούμε με τύψεις, με αποτυχίες και μία από αυτές αφορά τον Μέσι. Όταν πήραμε τον Σεσκ Φάμπρεγας (σ.σ. από την Μπαρτσελόνα) το 2003, είχαμε μιλήσει επίσης με τον Λιονέλ Μέσι.

Εκείνο τον καιρό, όταν ήμασταν στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορούσαμε να χτίσουμε δυνατές νεανικές ομάδες με καλούς παίκτες.

Με τον Μέσι, τον Πικέ και τον Φάμπρεγας θα μπορούσαμε να είχαμε φτιάξει μία μεγάλη ομάδα. Ο Πικέ και ο Φάμπρεγας ήρθαν στην Αγγλία, όμως ο Μέσι παρέμεινε στην Ισπανία.

Είναι αλήθεια πως ενδιαφερθήκαμε για αυτόν, αλλά για την Μπαρτσελόνα ήταν ένας παίκτης που δε μπορούσες να τον αγγίξεις”, δήλωσε ο Βενγκέρ, που έκατσε στον πάγκο της Άρσεναλ, από το 1996 μέχρι το 2018.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

eleftherostypos.gr | Ταυτότητα
Διακριτικός Τίτλος:Ελεύθερος Τύπος
Έδρα Εταιρείας:Χλόης 80, Μεταμόρφωση Τ.Κ. 14452
Νομική Μορφή:Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρεία
ΑΦΜ:801129700 – Δ.Ο.Υ.: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ
Νόμιμος Εκπρόσωπος – Διαχειριστής:Αντωνίου Θωμάς
Δικαιούχος Domain Name:ΕΤ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Ι.Κ.Ε.
Διευθυντής:Γιάννης Τσαπρούνης
Διευθυντές Σύνταξης:Μιχάλης Μαρδάς – Δέσποινα Κονταράκη
Αρχισυνταξία:Κώστας Κατίκος – Μιχαήλ Παπαβασιλείου
Εμπορικός Διευθυντής:Δημήτρης Καλαμάρης
Διευθύντρια Ψηφιακού Μάρκετινγκ:Ελένη Νικολετοπούλου
Στοιχεία Επικοινωνίας
Τηλέφωνο:+30210-8113000
Email:[email protected]