Η Εθνική Ομάδα έχασε σημαντικό έδαφος στην προσπάθειά της να προκριθεί στην τελική φάση του Euro 2020, μετά τις δύο ήττες, στο ΟΑΚΑ, από την Ιταλία και την Αρμενία.
Υποχώρησε στην τέταρτη θέση του ομίλου και απέχει 5 βαθμούς από τη δεύτερη Φινλανδία, την οποία αντιμετωπίζει απόψε (21:45) στο Τάμπερε. Χρειάζεται τη νίκη για να μειώσει στους 2 βαθμούς τη διαφορά και να παραμείνει στη μάχη της πρόκρισης. Στο σημερινό παιχνίδι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Εθνικής Ομάδας ο Τζον Φαντ Σιπ.
Με τον Ολλανδό προπονητή θέλει να κάνει νέο ξεκίνημα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα σε μία δύσκολη έδρα, όπου πέρσι για το Nations League γνώρισε την ήττα με 2-0.
Η 11άδα της Εθνικής:
Τους έντεκα παίκτες που θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα του ματς με τη Φινλανδία αποφάσισε ο Τζον Φαν’τ Σιπ.
Ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει το σύνολο σε διάταξη 4-2-3-1, με βασικούς τους: Μπάρκα, Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Τοροσίδη, Σταφυλίδη, Κουρμπέλη, Μπουχαλάκη, Μασούρα, Βρουσάι, Κολοβό και Κουλούρη.
