Επαφές Παναθηναϊκού και ΑΕΚ με τον Κουτσοκούμνη

18/10/16 • 21:07 | UPD 18/10/16 • 21:34

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη είχαν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟ, Χρήστος Παναγόπουλος.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, εξέφρασε στον εκπρόσωπο της FIFA, Κωστάκη Κουτσοκούμνη, την έντονη ανησυχία του για τα θέματα της διαιτησίας και κυρίως για το γεγονός πως μέχρι να «φιξαριστεί» η νέα δομή της ελληνικής διαιτησίας από την παγκόσμια ομοσπονδία, θα συνεχίσει να λειτουργεί με το σημερινό μοντέλο.

Την ίδια ώρα η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έστειλε επιστολή προς τον Κουτσοκούμνη, με την οποία ζητάει να δίνει το «παρών» σε όποιες συζητήσεις πραγματοποιήσουν οι άνθρωποι της UEFA και της FIFA, οι οποίοι αναμένονται στην χώρα μας πιθανότατα την Παρασκευή. Επιχειρηματολογώντας για το αίτημα του, ο Παναθηναϊκός τονίζει πως «η ομάδα μας έχει πληγεί περισσότερο από κάθε άλλη από το σημερινό σύστημα της ΕΠΟ».

Ωστόσο ο Κουτσοκούμνης απέρριψε το αίτημα, ξεκαθαρίζοντας στον Χρήστο Παναγόπουλο πως «καμία ΠΑΕ ή Ένωση δεν θα παρευρεθεί στις συνομιλίες που θα γίνουν» για να λυθεί το θέμα.

 

Copy link
Powered by Social Snap