Ο Πουρσανίδης ο μοναδικός Έλληνας διαιτητής του Μουντομπάσκετ 2019

eleftherostypos.gr
Newsroom
1 λεπτό
Ο Πουρσανίδης ο μοναδικός Έλληνας διαιτητής του Μουντομπάσκετ 2019

Εκτός της Εθνικής ομάδας μπάσκετ θα υπάρχει και Έλληνας διαιτητής που θα σφυρίξει στα παιχνίδια του Μουντομπάσκετ 2019.

Αυτός θα είναι ο Γιώργος Πουρσανίδης, τον οποίο επέλεξε η FIBA για να βρεθεί στο μεγάλο μπασκετικό ραντεβού. Ο Πουρσανίδης είναι ένας από τους 56 διαιτητές που επέλεξε η παγκόσμια ομοσπονδία για να διαιτητεύσουν παιχνίδια του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την επιλογή να γίνεται λαμβάνοντας υπόψιν την επίδοσή του τα τελευταία δύο χρόνια στις διοργανώσεις της FIBA, κάτι που ισχύει και για τους υπόλοιπους 55 διαιτητές, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της FIBA.

Παράλληλα, επιλέχθηκαν διαιτητές από 40 χώρες και 5 ηπείρους, ενώ οι διαιτητές αυτοί είναι μεταξύ 26 και 49 ετών και έχουν κατά μέσο όρο 9,5 χρόνια εμπειρίας σε επίπεδο διαιτησίας.

Ακολουθήστε το EleftherosTypos.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο EleftherosTypos.gr
ΣΧΟΛΙΑ
Σχολιασμός

Tο eleftherostypos.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

Exit mobile version